CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Vo fóre, resp. diskusnom fóre, majú členovia komunitného webu chorvatania.sk možnosť diskutovať vo vytvorených kategóriách o problémoch, podnetoch, námetoch, či všeobecnom dianí v obci Chorvátsky Grob.

Zatiaľ sú vytvorené kategórie "Kanalizácia", "Zmeny a doplnky ÚPN-O", "Doprava v obci", ako aj skúšobná kategória, ktorá je tu za účelom testovania funkčnosti pre správcov webu a ak nemusíte, prosíme neprispievajte do nej.

Pokiaľ máte nejaký návrh na novú kategóriu, ktorá by mohla predstavovať tematický celok pre diskusie a nie je tu zatiaľ vytvorená, resp. existujúce kategórie túto tému nepokrývajú, prosím napíšte nám na chorvatania.sk@gmail.com. Naši správcovia zvážia Vaše návrhy a prípadne vytvoria kategórie podľa Vašich návrhov.

Diskusie v kategóriách, ako aj príspevky v nich si môžu prezerať aj neregistrovaný návštevníci webu chorvatania.sk.

Avšak vytvárať diskusie či prispievať/odpovedať v diskusiách môžu len registrovaní členovia chorvatania.sk. Registrácia je bezplatná.

V záujme lepšej kvality diskusií, ako aj adresnosti a vecnosti, prosíme pri registrácii za člena uvádzať svoje skutočné meno.

V hlavnom okne fóra máte pod sebou zobrazené kategórie a v nich existujúce diskusie, pričom diskusie sú v kategórii zoradené podľa poslednej aktivity zostupne (t.j. diskusia s aktivitou spred niekoľkých minút bude vyššie ako diskusia s aktivitou/zmenou spred pár hodín či dní).

Diskusie sú zobrazené štýlom radenia príspevkov v strome, teda odpovede sú odrazené pod príspevkom alebo odpoveďou, na ktoré reagujú (nie chronologicky v čase, ako boli pridané).

Preto keď chcete v nejakej diskusii reagovať na konkrétny príspevok/odpoveď, kliknite na "Odpovedať" tesne pod daným príspevkom/odpoveďou. Ak chcete reagovať/odpovedať priamo na úvodný text diskusie, využite na to textové okno pre odpoveď priamo pod úvodným textom diskusie, nad odpoveďami/príspevkami v diskusii.

Taktiež môžete poslať súkromnú správu autorovi konkrétneho príspevku, kliknutím na "Správa" tesne pod jeho príspevkom.

V rámci príspevku/odpovede v diskusii môže okrem textu použiť/vložiť aj obrázok, link či video (použite na to ikonky na vrchu textového editora), alebo priložiť súborové prílohy, maximálne 3. Prosíme o dodržiavanie limitu príloh na jeden príspevok/odpoveď max. 5MB.

Počet zobrazení: 189

Odpovedať na toto

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby