CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Vyjadrenie spolupatričnosti s obyvateľmi BD, poškodeného požiarom.

Ako prevádzkovateľ webu www.chorvatania.sk vyjadrujem spolupatričnosť obyvateľom bytového domu na Brezovej ulici v časti Čierna Voda, ktorí boli poškodení dôsledkami požiaru podkrovia ich bytového domu. Zároveň v prípade potreby ponúkam priestory v okolí objektu Sýpky v rekonštrukcii pre uloženie stavebného materiálu alebo aj pre parkovanie stavebných strojov v rámci opravy strechy.

Vyjadrujem tiež poďakovanie a aj obdiv nad spolupatričnosťou obyvateľov obce Ch. Grob, ktorí sa prostredníctvom FB skupiny Chorvátsky Grob - občianska komunita na základe iniciatívy niektorých najaktívnejších obyvateľov skoordinovali a v súčinnosti s OÚ obce Ch. Grob sa veľa obyvateľov výrazne angažovalo a nezištne pomohli obyvateľom bytového domu na Brezovej ulici v prvých chvíľach po tejto nepríjemnej udalosti. A to či už materiálne, ale najmä možnosťou ubytovať postihnuté rodiny dočasne v podmienkach vlastných domácností.

Túto formu vyjadrenia názoru volím aj z toho dôvodu, že obvykle využívaný komunikačný kanál v Anonymke je nefunkčný z dôvodu problémov so serverom, na ktorom je táto špecifická sekcia prevádzkovaná spoločne s niektorými ďalšími aplikáciami, a to už od cca 28.7. 2017.

Počet zobrazení: 238

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby