CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Pán Daniel Harman uverejnil dňa 7.11. 2018 tesne pred začiatkom volebného moratória na FB stránke Chorvátsky Grob  - občianska komunita cielený útok na niektorých kandidátov na členstvo v orgánoch samosprávy, v ktorom uviedol viacero preukázateľne nepravdivých informácií aj o mojej osobe.

Keďže trvalo viac času napísať vysvetlenie na jednu vetu plnú neprávd až klamstiev a administrátorka FB stránky "Chorvátsky Grob  - občianska komunita" mi ani napriek komunikácii s ňou cez FB neumožnila  uverejniť v tej istej komunite ani jednu moju reakciu, hoci ten Harmanov príspevok "visel" v tej komunite viac, než 10 hodín a na normálnu reakciu napadnutých osôb nebol s ohľadom na moratórium priestor. To ale teraz nebudem riešiť. Uvidíme, ako s touto situáciou vysporiada Štátna komisia pre voľby a kontrolu financovania politických strán na MV SR. 

S ohľadom na to, že nebolo možné na FB stránke Chorvátsky Grob  - občianska komunita v diskusii k tomu Harmanovmu príspevku uverejniť žiadnu reakciu, hoci viaceré kontá sa vysvetlenia priamo dožadovali a naša Anonymka bola pred začatím moratória dočasne na dobu moratória a volieb vypnutá, tak som sa musel zariadiť inak.

Dňa 10.11. 2018 som doporučenou poštou podal toto trestné oznámenie na Daniela Harmana za ohováranie.

V najbližších dňoch budú poskytnuté všetky mnou zaistené dôkazy k tej špinavosti až zákernosti všetkým orgánom a/alebo inštitúciám, ktorých sa obsah Harmanovho príspevku týka. A to vrátane obsahu samotného príspevku aj s diskusiou k nemu, z ktorej som stihol urobiť archív pred zmazaním príspevku. To aby si všetci urobili názor k celej tej špinavosti a aby sa niektorí mali možnosť pripraviť na to, že sa ich možno bude niekto pýtať na vysvetlenie ich konania v súvislosti so špinavosťami z príspevku pána Harmana.

Neviem, ako dopadnú voľby do orgánov samosprávy obce Chorvátsky Grob. Nepísal by som úplnú pravdu, že ma to nezaujíma, resp. že mi je to jedno.

V každom prípade však bez ohľadu na to, kto bude ďalšie štyri roky rozhodovať o viacerých dôležitých záležitostiach, zasahujúcich do práv a/alebo právom chránených záujmov mojej spoločnosti MCST, a.s., prijal som rozhodnutie túto špinavosť až zákernosť nenechať tak. A to bez ohľadu na to, aké dôsledky to bude mať na niektoré aktivity obce, resp. v obci.

Počet zobrazení: 518

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby