CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Blog používateľa Štefan Sládeček – Október 2012 archív (5)

Hľadanie pravdy a riešení – časť štrvtá.

Ďalšie časti môjho informačného seriálu „Hľadanie pravdy“ som sa rozhodol nazývať trošku inak, a to „Hľadanie pravdy a riešení“, pretože sa v nich vždy okrem poukázania na rozpory v interpretovaní faktov a skutočnosti bude písať aj o hľadaní alebo skôr o odmietaní riešení.

V tejto aktuálnej časti sa chcem venovať problematike križovatky PH1-3 a PH-2 s Vajnorskou ulicou, a to na základe príspevku pána Matulu na facebook-u obecnej web stránky pod názvom…

Pokračovať

Pridané osobou Štefan Sládeček dňa Október 28, 2012 o 3:30pm — Žiadne komentáre

Hľadanie pravdy - časť tretia.

V ďalšej časti môjho informačného seriálu som sa pôvodne chcel postupne začať venovať hľadaniu pravdy v nejakom logickom slede, ktorý by mal smerovať najmä k objasneniu situácie ohľadne priorít obce v území Projektu PROMCEN, nakoľko tie môžu byť realizované na základe súčasnej situácie aj po ukončení Memoranda a aj na základe jednotlivých doteraz vydaných stanovísk obce.

Môj pôvodný plán som však musel prispôsobiť tomu, čo bolo uverejnené na facebook-u obecnej web stránky a čo som si…

Pokračovať

Pridané osobou Štefan Sládeček dňa Október 27, 2012 o 10:30pm — Žiadne komentáre

Hľadanie pravdy - časť druhá.

Toto je dokončenie úvodného príspevku z informačného seriálu ku "kauze" ukončenia platnosti Memoranda medzi obcou Ch. Grob a MCST, a.s.

V závere prvej časti informačného seriálu som začal uverejňovať časť korešpondencie medzi MCST, a.s. a poslancami, resp. starostom obce, ktorá spĺňa kritériá z článku článok s názvom „Obec vypovedala Memorandum o spolupráci s MCST“. 

V tejto druhej časti teda z dôvodov obmedzení servera uverejním zvyšok základnej korešpondencie…

Pokračovať

Pridané osobou Štefan Sládeček dňa Október 26, 2012 o 2:53pm — Žiadne komentáre

Hľadanie pravdy - časť prvá.

Vo štvrtok 25.10. 2012, teda v jeden z 12 dní v roku, kedy si plním svoju povinnosť platiteľa dane v predstihu, resp. „doprednej“ dane ako ja nazývam DPH, som sa okolo 22:30 príspevku pána Matulu na facebook-u obce dozvedel, že bolo distribuované piate číslo obecného dvojmesačníka Chorvatania.

Na strane 6 tohto dvojmesačníka Chorvatania je uverejnený aj článok s názvom „Obec vypovedala Memorandum o spolupráci s MCST“.

Nakoľko z vyjadrení pána Matulu v…

Pokračovať

Pridané osobou Štefan Sládeček dňa Október 26, 2012 o 1:30pm — Žiadne komentáre

Aj ostatní majú prehodnotiť svoje postoje ?

Už dlhšiu dobu sledujem viacero zaujímavých snažení starostu obce Chorvátsky Grob upriamiť pozornosť obyvateľov najmä časti Čierna Voda na to, že za zlú situáciu vo všetkom môžu developeri a ich neprimerané (nechcem použiť výraz amorálne) konanie s cieľom dosiahnuť čo najväčší zisk na úkor obyvateľov obce. Celá tá snaha starostu má smerovať k tomu, aby „developeri prehodnotili svoje postoje“ a zaplatili výstavbu všetkého, čo na Čiernej Vode jej obyvateľom po relatívne divokých minulých…

Pokračovať

Pridané osobou Štefan Sládeček dňa Október 13, 2012 o 11:30pm — Žiadne komentáre

Mesačné archívy

2021

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby