CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Blog používateľa Jozef Selep – December 2016 archív (3)

Zbierka pre Žanetu

Od Mikuláša obyvateľom Chorvátskeho Grobu zo života obce, kde sa nemajú tak skvele, ako my. Tento príbeh je fikcia a akákoľvek podobnosť so skutočnosťou alebo osobami je čisto náhodná. Podobnosť s komunálom zaručená!

 

Vianoce v Jadranskom Hrobe boli predo dvermi. Na stĺpoch pouličného osvetlenia visela výzdoba z obdobia Mečiarových amnestií, ktorá s dohasínajúcimi zdrojmi lámp iba tichučko závidela svetelnej scéne polárnej noci letného Maxi-Turbo festivalu na Bielej Vode…

Pokračovať

Pridané osobou Jozef Selep dňa December 7, 2016 o 10:10pm — Žiadne komentáre

Chcete sa stať hviezdou? Vstúpte do politiky!

Dnšená poviedka je úvaha a nenapísal som ju ja.

Napísal ju náš dobre známy kamarát Fero s bohatými skúsenosťami, ktorý nechce ostať nijako v úzadí a už dnes má pre Vás návod, ako sa môžete stať slávnymi.

Sám to publikovať nechcel, bojí sa Žanety.

5 rád ako to dotiahnete skutočne ďaleko.

Urobiť dnes dieru do sveta nie je vôbec jednoduché, konkurencia je veľká a pokiaľ nevymyslíte niečo skutočne prevratné, diera nebude.

Jedna možnosť by tu však bola. Vstúpte do…

Pokračovať

Pridané osobou Jozef Selep dňa December 4, 2016 o 6:13pm — Žiadne komentáre

Čo nového v dedine?

6.12.2016 okrem Mikuláša bolo aj v pláne riadne naplánované obecné zastupiteľstvo. Bude iba Mikuláš, čo aspoň ponechá tento deň nepoznačeným ľudskou arogantnosťou a hlúposťou.

Zastupiteľstvo sa odkladá až na 14.12.2016, lebo starosta po svojom prvom paškvile rozpočtu zavesil 29.11.2016 na úradnú tabuľu "vylepšenú" verziu s odôvodnením, citujem : "zverejňujem nový návrh rozpočtu, kde boli zapracované zmeny z titulu zmeny zákona o rozpočtových pravidlách verejnej správy ako aj informácie…

Pokračovať

Pridané osobou Jozef Selep dňa December 1, 2016 o 3:28pm — Žiadne komentáre

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby